Logo Pasta House Iasi

PASTA HOUSE este un concept de pasta to go, o locație în care clienții vor găsi în rețetele noastre calitate, pricepere, unicitate și diversitate.

0773 847 822 office@pastahouse.ro
Caută aici

Pasta House - Pasta to go Iasi

Home/Paste /Vedeta meniului nostru, Pasta Friends

Vedeta meniului nostru, Pasta Friends

Când am început să lucrăm meniul pentru PASTA HOUSE, alături de un profesionist în domeniul horeca, Marian Zăncianu de la ZORI, i-am transmis dorința noastră de a avea o reteța specială, dedicată prieteniei. Zis și făcut, imediat a pus dorința noastră în tigaie pentru testare, și a rămas la fel cum a fost gândită – deosebită!

De ce PASTA FRIENDS, și ce are special acest fel de paste?

Povestea noastră este legată de o relație de prietenie care a început în urmă cu 12 ani pe scările facultății și s-a transformat într-un frumos proiect de business, denumit astăzi – PASTA HOUSE.

Pastele și prietenia sunt ambele lucruri minunate. Împărtășirea unei mese de paste cu prietenii poate fi o modalitate excelentă de a crea relații și de a ne  conecta unul cu celălalt. Mâncarea are un mod special de a aduce oamenii împreună, iar pastele sunt un fel de mâncare destul de cunoscut și versatil pe care mulți oameni îl adoră.

În general, pastele și prietenia pot merge mână în mână și pot crea amintiri și experiențe minunate împreună.

PASTA FRIENDS  a fost creată cu gândul la toate relațiile de prietenie, plecând, bineînțeles de la povestea noastră, și a ieșit o creație cu adevărat specială, bazată pe ciuperci champignon și ciuperci king oyster, cu un alint al cremei de trufe ce îi oferă consumatorului o experiență culinară nemaîntâlnită.

Găsiți această minunăție și la secțiunea pastelor de paost din meniul nostru, vă garantăm un gust la fel de deosebit și fără lactate sau ou.

Pentru cei care nu ne cunosc, dorim să vă transmitem că livrăm paste la domiciliu în Iași, fie le puneți direct în coș de pe site-ul nostru și aveți un cadou din partea noastră la orice comandă*, fie puteți să le ridicați personal dacă sunteți prin apropiere de Tribunalul Iași, din zona Tg Cucu și primiți un talon de fidelitate.

Vom continua și cu alte povești depsre rețetele noastre!

Cu prietenie,

Eliza și Adina

*promoție valabilă pănă pe 15 aprilie 2023.

 

 

Post a Comment

ro_RORomanian