Logo Pasta House Iasi

PASTA HOUSE este un concept de pasta to go, o locație în care clienții vor găsi în rețetele noastre calitate, pricepere, unicitate și diversitate.

0773 847 822 office@pastahouse.ro
Caută aici
Title Image

Despre noi

POVESTEA NOASTRĂ

MAGIE ȘI PASTE

Life is a combination of magic and pasta
Federico Fellini

Asta facem noi aici la PASTA HOUSE, magie și paste.

În fiecare zi pregătim paste proaspete din făina de grâu dur remacinată și se gătesc cu gust pentru voi toți, cei care doriți să săvurați o porție de paste direct din inima orașului Iași.

PASTA HOUSE este un concept de pasta to go, o locație în care clienții vor găsi în rețetele noastre calitate, pricepere, unicitate și diversitate.

Ne inspirăm din stilul de viață italian, punând inima și sufletul în detalii. Pentru ca atunci când guști din pastele noastre, să te poți relaxa, să fii tu însuți și să simți gustul prieteniei pe care noi punem cel mai mare accent.

PASTA HOUSE este o poveste despre prietenie, a două fete care s-au cunoscut pe scările facultății în urmă cu 12 ani și au reușit să construiască, în timp, cu sinceritate și plăcere  un mod de viață centrat pe calitatea mâncării.

Noi știm că pastele ajută la crearea unui limbaj universal al iubirii, tocmai  de aceea PASTA HOUSE dorește să contribuie la construirea unei comunități de iubitori de paste proaspete.

Pentru că lumea întreagă este plină de tot felul de pastabilities, noi vă invităm să fiți parte din povestea noastră magică și să construim împreună în jurul unei porții de paste relații.

Cu prietenie,

Eliza și Adina

ro_RORomanian