Logo Pasta House Iasi

PASTA HOUSE este un concept de pasta to go, o locație în care clienții vor găsi în rețetele noastre calitate, pricepere, unicitate și diversitate.

0773 847 822 office@pastahouse.ro
Caută aici

Pasta House - Pasta to go Iasi

Home/Paste /Paste proaspete, magie și gust la cutie

Paste proaspete, magie și gust la cutie

Pasta House este un concept de paste to go în cadrul căreia se realizează paste proaspete din făină de grâu dur remacinată.

Pastele proaspete sunt un tip de paste făcute de la zero folosind ingrediente simple, cum ar fi făină, ouă, sare și multă iubire din partea noastră.

Spre deosebire de pastele uscate, care sunt făcute în cantități mari și pot fi păstrate pentru o perioadă lungă de timp, pastele proaspete sunt de obicei făcute în loturi mai mici și utilizate imediat.

Pastele proaspete au o textură și o aromă diferita în comparație cu pastele uscate. De obicei, pasta este mai moale, mai fragedă și are o textură ușor de mestecat. Pastele proaspete pot fi folosite într-o varietate de feluri de mâncare, cum ar fi Lasagna, Alfredo și spaghete cu carbonara.

Noi folosim pastele realizate în căsuța noastră în toate sosurile și se poate recunoaște acest aspect în gustul deosebit, ele fiind un ingredient delicios și versatil care poate adăuga o notă de bunătate de casă oricărei mese.

Pastele proaspete sunt gătite în apă clocotită cu sare pentru doar câteva minute, până când sunt al dente, ceea ce înseamnă că sunt tari, dar încă fragede. Apoi pot fi servite cu un sos sau alte ingrediente, cum ar fi legume, carne sau brânzeturi.

Pentru a pregăti pastele to go, pastele sunt de obicei gătite până când sunt al dente, apoi scurse și amesecate cu sosul felului de paste ales de către client. Pastele și sosul sunt apoi porționate în cutii individuale și sigilate pentru transport. Uneori, se adaugă toppinguri sau ingrediente suplimentare, cum ar fi legume, brânzeturi, muguri de pin, fistic, nuci, și chiar dulceață, în funcție de tipul paste ales la comandă.

Dacă din diverse motive clientul nu reușește să le mănânce în timp util, de preferabil calde, recomandăm reîncălzirea în cuptorul cu microunde sau pe plită până când sunt potrivite, apoi savurare plăcută!

Vă așteptăm în locația noastră de pe Str. Mr. Eremia Popescu (în spate la Tribunalul din Tg Cucu) pentru gustul autentic al pastelor proaspete, dar și pentru magia gustului pe care noi o oferim!

Post a Comment

ro_RORomanian